Keittiömestari Calliolaan

Haemme keittiömestaria osaksi Calliolan tiimiä!

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja antoisa työ upeassa Calliolassa? Haemme, idearikasta ja lähiruoasta kiinnostunutta keittiömestaria tuottamaan makuelämyksiä asiakkaillemme. Sinulla tulisi olla vähintään 2 vuoden kokemus keittiömestarin tehtävistä sekä kokin koulutus.

Calliola kokous- ja tapahtumahotelli sijaitsee Snappertunassa Inkoon ja Tammisaaren välillä. Etsimme keittiömestaria ajalle 1.5.2024-30.9.2024 tai voit joustavasti aloittaa aiemmin tai tehdä pidempään sopimuksen mukaan.

Motivoidut siitä, että saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti ja ottaa vastuuta keittiön toiminnasta. Esimiehenä toimit kannustaen ja luoden mukavaa, onnistumista tukevaa ilmapiiriä. Olet kiinnostunut oman ammattitaitosi kehittämisestä ja haluat tarjota asiakkaille ikimuistoisia makuelämyksiä.

Calliolassa Sinua odottaa innostava ja monipuolinen työ, huippumukavat asiakkaat ja työkaverit sekä reilu ilmapiiri. Calliolassa sinulla on aito mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Mielenkiintoisen ja antoisan työn lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen korvaus sekä erityisen hienoja vapaa-ajan mahdollisuuksia upean saaristoluonnon äärellä. Tarvittaessa tarjoamme mahdollisuuden majoittua Calliolassa.

 

Kuulostaako sinun paikalta?

Lähetä hakemuksesi  osoitteella: calliola@calliola.com.

Tai soittele, niin jutellaan tarkemmin!

Lisätietoja antavat: Maiju, puh. 0405512115 tai Jari, puh. 0405129980