Lomalle

Vuokraa huvila tai vietä miniloma saaristohotellissamme yhdessä ystävien ja perheen kanssa

Virkisty ja nauti lomasta meren äärellä

Ota irtiotto arjesta perheen ja ystävien kanssa tai vietä romanttinen viikonloppu tunnelmallisessa saaristossa. Calliolan merellinen ympäristö Barösundin väylän läheisyydessä, rantasaunat, puhdas lähiruoka, sekä majoitus viihtyisissä huviloissa tai huoneissa muodostavat ainutlaatuiset puitteet elämyksellisen loman viettämiseen ympäri vuoden. Voit yhdistää rentouttavaan lomaan monipuolisesti aktiviteettejä aina joogasta kalastukseen ja sienestämiseen – retkiä lähialueen nähtävyyksiin unohtamatta. Perhelomien lisäksi voit viettää Calliolassa vaikkapa polttareita ystäväporukalla.

Vuokraa huvila tai huone ystävien tai perheen kanssa

Kutsu ystäväsi tai tuo perheesi nauttimaan virkistävistä lomapäivistä Calliolan rauhalliseen miljööseen. Asu mukavissa merenrantahuviloissa tai varaa pienempi huoneisto tai huone terassilla. Useimmista huviloistamme löytyy hyvin varusteltu keittiö, mutta halutessasi voit sisällyttää lomaan myös arvostetun lähiruokakeittiömme palveluita.

Vietä romanttinen loma Villa Saaristo -sviitissä

Rantahuvila omalla saunalla ja takalla sekä yksityisellä hiekkarannalla tarjoaa romanttisen miniloman sinulle ja puolisollesi/kumppanillesi. Sesongin parhaista raaka-aineista valmistettu usean ruokalajin illallinen ravintolassamme kruunaa vierailunne. Aamiaisen voit tilata myös huvilaan, ja nauttia sen omalla rannalla merimaiseman ympäröimänä.

E62U5642 (1)
Pysty_Löylykauha

Aktiviteetteja ja luontoelämyksiä

Calliolan pihapiiri ja lähialueet tarjoavat paljon tekemistä ja koettavaa koko perheelle. Calliolassa on neljä rantasaunaa, oma idyllinen pieni venesatama, kolme uimarantaa, frisbeegolfrata, sulkapallo- ja lentopallokenttä, jousiammuntarata, erilaisia pihapelejä sekä keinut lapsille. Sijainti meren äärellä mahdollistaa erilaisten ulkoaktiviteettien järjestämisen aina kalastamisesta kelkkailuun jäällä. Meiltä voit vuokrata myös esimerkiksi kajakkeja, SUP-lautoja, joogamattoja, retkiluistimia ja lumikenkiä. Kauniissa saaristoluonnossa voit myös patikoida, pyöräillä, retkeillä ja lenkkeillä luontopolulla. Saariston hiljaisuus, raikas meri-ilma ja puhdas luonto saavat arjen kiireet unohtumaan – olipa sää tai vuodenaika mikä tahansa.

Kalastaminen Snappertunan saaristossa

Snappertunan kalavedet ovat tunnettuja erityisesti hauki-, kuha ja ahvenkannastaan läpi vuoden. Toteuta omatoiminen kalastusloma tai kysy myyntipalvelustamme lisätietoja ohjatuista kalastusretkistä, joissa kalastusopas vie sinut ja seurueesi juuri oikeille paikoille.

Upeat merenrantasaunat

Suomalaiseen loman ja vapaa-ajan viettoon kuuluu olennaisena osana saunaelämys. Nauti merenrantasaunan lämpimistä löylyistä ja pulahda virkistävään veteen uimaan. Saunomisessa yhdistyvät yhdessäolo, elämykselliset hetket sekä suomalaiset perinteet.

Lähialueen kulttuurielämyksiä ja historian havinaa

Calliolasta on lyhyt matka Tammisaaren, Fagervikin ja Fiskarsin matkailukohteisiin. Vain noin 10 minuutin päässä sijaitsee Snappertunan kirkonkylä sekä Raaseporin linna, joka toimi Suomen hallintoalueena keskiajalta aina vuoteen 1634 asti. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä on Tammisaaren kaupunki ja sen viehättävä vanha keskusta, jonka uusimpana kulttuurinähtävyytenä on yleisölle avattu Alvar Aallon ystäväpariskunnalleen Göran and Christine Schildt:lle suunnittelema Villa Skeppet. Tee retki Tammisaaren torille tai tutustu puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Suomen ensimmäiseen Ruukkiin, joka perustettiin Ruotsi-Suomen suurvaltakaudella 1700-luvulla ja jossa viljeltiin Suomen ensimmäiset perunat 1700-luvulla.

Herkuttele lähiruoalla Calliolassa

Keittiömestarimme valitsemista parhaista lähialueen raaka-aineista valmistetut usean ruokalajin illalliset mykistävät ruokavieraamme kerta toisensa jälkeen – tietenkin viinikellarimme upeiden viinien kyydittämänä. Raaka-aineista riista ja sienet tulevat ympäröivistä metsistä, kalat nousevat lähivesiltä ja leivät leivomme raaseporilaisista jauhoista. Bovikin kuuluisa luomulammastila Snappertunassa on hovitoimittajamme. Jopa hunaja saadaan ihan naapurista.