Aktiviteetit

Ohjelmatarjontaamme sisältyy runsaasti erilaisia aktiviteetteja aina melontaretkistä ja seikkailuohjelmista ryhmätyöskentelyä kehittäviin tehtäviin sekä vauhdikkaisiin joukkuekisoihin

Aktiviteetit

Ohjelmatarjontaamme sisältyy runsaasti erilaisia aktiviteetteja aina melontaretkistä ja seikkailuohjelmista ryhmätyöskentelyä kehittäviin tehtäviin sekä vauhdikkaisiin joukkuekisoihin

Aktiviteetit

Ohjelmatarjontaamme sisältyy runsaasti erilaisia aktiviteetteja aina melontaretkistä ja seikkailuohjelmista ryhmätyöskentelyä kehittäviin tehtäviin sekä vauhdikkaisiin joukkuekisoihin

Aktiviteetit

Ohjelmatarjontaamme sisältyy runsaasti erilaisia aktiviteetteja aina melontaretkistä ja seikkailuohjelmista ryhmätyöskentelyä kehittäviin tehtäviin sekä vauhdikkaisiin joukkuekisoihin

Saunat

Aktiviteetit ryhmille

Loma-
aktiviteetit

Aktiviteetit Calliolan tyyliin

Virkistynyt ja hyvinvoiva ihminen luo hyvinvointia ja energisyyttä ympärilleen. Calliolassa ymmärretään hyvän olon ja iloisen mielen vaikutus työhyvinvointiin ja yhdessäoloon.
Oheisohjelmat ja virkistyspäivät ovat kiinteä osa onnistuneita kokouksia, hyvinvointipäiviä ja tapahtumia. Myös Calliolassa lomailevat vieraamme saavat nauttia monipuolisesti erilaisista pihapeleistä ja merellisistä aktiviteeteistä vuodenajan mukaan.

Merellinen ympäristö

Snappertunassa meren rannalla on jo kokemus sinänsä. Calliolan lähellä sijaitsevat myös veneilijöille tuttu Barösundin väylä ja kaunis retkikohde Elisaari. Kysy lisää retkistä saaristoon ja muista kalastus- ja veneilyohjelmista.

Monipuoliset ohjelmat

Yritysryhmille yhdessä tekeminen on hauskaa ajanvietettä kokousten oheen. Calliolan ohjelmatarjontaan sisältyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja pienimuotoisemmista pihapeleistä vaativampiin ohjelmakokonaisuuksiin maalla, merellä ja sisätiloissa.

Monipuolisesta oheisohjelmatarjonnastamme löydät varmasti omalle tilaisuudellesi parhaat vaihtoehdot. Calliolan henkilökunta toteuttaa ohjelmat ammattitaidolla yhdessä kokeneen kumppaniverkostomme kanssa. Lisää aktiviteettivaihtoehtoja sekä hintatiedot saat ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme!

Aktiviteetteja yrityksille ja ryhmille

Toiminnallista oppimista ja tiimityön vahvistamista

Suunnittelemme tarpeiden mukaan erilaisia ryhmätyöskentely- tai johtamistaitoja vaativia ohjelmia. Tehtävät on helppo liittää osaksi koulutuspäivän ohjelmaa tai suunnitella tukemaan koulutusta. Ohjelmat voidaan suorittaa niin maalla kuin merellä, joko muutaman tunnin kestoisena tai koko päivän retkenä. Ohjelma on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Kynttilöillä valoa arkeen

Kynttiläkurssilla valmistetaan kynttilät mehiläisvahamassalevystä kotiin vietäväksi. Kurssin voi pitää kokouspäivän välissä noin 40 minuutissa tai varata hieman enemmän aikaa useamman kynttilän valmistamiseen

Calliolan karjalapiirakat

Kuka kaulii ohuimmat kuoret? Kuka rypyttää reunat kauneimmin? Opi helposti ja hauskasti karjalanpiirakoiden teon taika. Piirakkakurssin vetäjän johdolla valmistetaan herkullisia karjalanpiirakoita, jotka vievät kielen mennessään.

Ohjattu piknik-pyöräretki

Pyöräretket tehdään hybridipyörillä Snappertunan kauniissa kulttuurimaisemissa. Retken vetäjällä on hyvä paikallistuntemus ja hän kertoo matkan aikana kohteiden historiasta. Liikunnan lisäksi retki tarjoaa siis myös kulttuurillista antia. Piknik nautitaan meren äärellä, Höstnäsin laiturilla.

Voimaannuttava metsäkävely tai joogavaellus

Voimaannuttava metsäkävely tai joogavaellus vie metsään, hyvinvoinnin lähteelle. Liikuntatuokio auttaa löytämään keinoja oman mielen tasapainottamiseen ja tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiseen hektisessä elämässä sekä antaa työkaluja stressinhallintaan.

Jooga

Rentouttava ja palauttava joogatunti tekee hyvää keholle ja mielelle! Tunti rakentuu hermoston rentouttamisesta, kehon lämmittelystä, notkistavista liikesarjoista, voimistavista asanoista, yin-syvävenyttelystä sekä loppurentoutuksesta. Ohjelma sisältää tuntivalmistelut, ohjauksen, materiaalin sekä musiikin. Tunnit sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Tai Chi

Tai chi on kiinalainen, taolaiseen filosofiaan pohjautuva taistelulaji, jolla on kokonaisvaltaisia terveysvaikutuksia. Ohjelma sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Kesäiset aktiviteetit

Melontaretket

Lähde kajakkioppaan kanssa melomaan Calliolan lähivesille. Melontaretkiä järjestämme sekä kokeneille, että aloitteleville melojille.

Kalastusretket

Kalastusretkellä rantaudumme luonnonkauniiseen saareen, jossa pyydystämme kaloja virvelillä ja onkimalla. Saariretki soveltuu myös niille, jotka haluavat vain vaellella kallioilla ja nauttia saaristoluonnosta. Kysy myös venekalastusretkistämme tunnettujen kalastusoppaiden kanssa.

Ohjattu SUP-melontaretki

SUP-melonta on helppoa ja oivallinen liikuntamuoto. SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja nähdään vesistö aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Opi melontatekniikka ja liiku vesillä turvallisesti Calliolan merimaisemista nauttien.

Calliolan eräniksit

Onko ryhmässänne voimaa ja taitoa ratkaista erämaan tuomat haasteet? Osaatteko käyttää ryhmänne voimavaroja oikein? Calliolan eräniksit on hauska ja leikkimielinen erätaitokisa, joka sopii kaikille normaalikuntoisille ja erätaidoista innostuneille. Ohjelmassa mm. tulentekoa, pelastussolmut, ensiapua, herkut luonnossa sekä helppoa suunnistusta. Kisa ei vaadi aiempaa kokemusta ko. taidoista.

Pyöräilyretket

Ota eväät mukaan Calliolasta ja lähde pyöräillen tutustumaan Länsi-Uusimaan kauniisiin pyöräilyreitteihin. Kuninkaantien varrelta ja Tammisaaren ympäriltä löydät monta mielenkiintoista nähtävyyttä ja pyöräilyreittiä.

Talviset aktiviteetit

Lumikenkäretki

Jo intiaanit ja eskimot ovat käyttäneet lumikenkiä talvisilla metsästysretkillään. Retken aikana ryhmä pääsee tutustumaan tarvittaviin välineisiin ja niiden käyttöön. Peuranpolkuja seuratessa ryhmä liikkuu vaihtelevissa talvimaisemissa tutustuen lumikenkäilyn nikseihin: kuinka selvitään jyrkästä ylämäestä ja viettävästä alamäestä. Retken aikana voidaan nauttia retkieväistä tai yhdistää siihen erilaisia ongelmanratkaisutehtäviä.

Retkiluistelua tai kickspark-retki jäällä

Retkiluistelu sekä kickspark-retket sopivat kaikille – sekä aloittelijoille että enemmän kokeneille! Nauti Snappertunan upeista talvimaisemista ja saaristoluonnon vapaudesta!

Ota yhteyttä

Nimi(Pakollinen)
KK slash PP slash VVVV