Avoimet työpaikat

Tarjoilijoita ja ravintola-alan osaajia kesäkaudelle 2022!

Etsimme nyt positiivisia, ammattitaitoisia ja motivoituneita ravintola-alan osaajia.  Tärkeintä meille on, että tunnet palavasti halua palvella vieraitamme, mielellään molemmilla kotimaisilla kielillä, muut kielet katsomme eduksesi. Työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti illalliset sekä erilaisten juhlatilaisuuksien kokonaisvaltaiset palvelutilanteet.  Meille Calliolan tiimiläisille on erityisen tärkeää, että olet mukanamme kantamassa vastuuta asiakastilaisuuksiemme ensiluokkaisesta onnistumisesta ja vieraidemme viihtyvyydestä.

Toivomme sinulta hygienia- ja anniskelupassia tai halukkuutta näiden suorittamiseen. Kokemus alalta katsotaan eduksesi, monipuoliset työtehtävämme mahdollistavat työaikojen vaihtelevuuden, arvostamme suuresti iloista ja oma-aloitteista asennetta tehtävään kuin tehtävään.

Työ on sesonkiluonteen mukaisesti tuntiperusteista.

Calliolassa sinua odottavat innostava ja monipuolinen työ, sekä huipputiimi johon toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Mikäli tunnet olevasi etsimämme ravintola-alan osaaja, soita ja kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse calliola@calliola.com, lisätietoja: Hovimestari Kaija Pinta puh. +358 40 092 1022.