Saunat

Nauti upeista maisemista ja rentoudu Calliolan rantasaunojen lämpimissä löylyissä. Sauno ja virkistäydy meressä.

Sauna saaristossa merenrannalla on elämys

 

Calliolan upeissa merenrantasaunoissa nautit saunan löylyistä upeissa maisemissa. Saunomisen lomassa voit pulahtaa mereen tai avantoon uimaan, tai halutessasi istua terassilla ihailemassa upeaa saaristoa ja merimaisemia. Luvassa on unohtumattomia hetkiä olitpa romanttisella lomalla, rentoutumassa perheen kanssa tai viettämässä juhlia. Saunominen kokouspäivän päätteeksi virkistää ennen illallista.

Upeat saaristomaisemat ja rauhallisuus

Calliola sijaitsee Snappertunan saaristossa, Barösundin ja Suomenlahden kauneimman meren rannalla. Jokaisena vuodenaikana saaristoympäristö on erilainen vaihdellen kesän lämpimistä hetkistä talven lumisiin maisemiin. Saariston hiljaisuus, kauneus ja puhtaus mykistävät ja yllättävät aina vieraamme.

Viisi upeaa saunaa erikokoisille seurueille ja erilaisiin tilaisuuksiin meren äärellä

Saunominen on osa suomalaista elämää ja kulttuuria. Saunominen on osa yhdessä oloa, elämyksellisiä hetkiä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tästä syystä olemme panostaneet paljon calliolalaisen, merellisen saunaelämyksen luomiseen.

Calliolan kauniissa ympäristössä on viisi saunaa vieraidemme käytössä.

Merilöyly on kahdentoista hengen edustussauna rakennettuna kahteen kerrokseen. Merilöylyn tuvassa vieraamme viihtyvät myös pidempään, jonka lisäksi voit rentoutua isolla terassilla veden äärellä

Isolöyly ja Pikkylöyly rantasaunat ovat Calliolan hiukan pienempiä vierekkäin sijaitsevia retrosaunoja. Nämä kaksi toimivat erinomaisesti mm. silloin, jos isommassa seurueessa naiset ja miehet haluavat saunoa erikseen, mutta kuitenkin viettää aikaa yhdessä viihtyisissä oleskelutiloissa tai isolla terassilla.

Kaksi saunoistamme sijaitsee huviloissamme ja ovat siten ensisijaisesti niissä yöpyvien vieraiden yksityiskäytössä. Näistä Luoto on ihana kaksikerroksinen hirsihuvila, jossa yöpyy helposti viisi henkeä.

Villa Saaristosviitti on Calliolan helmi. Ihastuttavassa 1800-luvun kalastajan talossa on takkatupa, kahden hengen makuuhuone, keittiö sekä puulämmitteinen sauna merinäköalalla. Villa Saaristo on laatua, merellisyyttä ja yksityisyyttä omalla hiekkarannalla. Villa Saaristo on mm hääpariemme romanttinen hääsviitti hääjuhlien aikana. Villa Saaristo on suosittu rantahuvila vuokrauskohde sekä Minilomien viettopaikka.

Rentoutumista, yksityisyyttä ja hyvää ruokaa kauniissa maisemissa ympäri vuoden

Saunomiseen meren rannalla liittyy aina pulahdus veteen ja ehkä uintimatka. Talvinen avanto ja siitä saatava hyvä olo on kokeilemisen arvoista.

Calliolan saunamaailma tarjoaa jokaisena vuodenaikana erilaisen elämyksen, maiseman ja kokemuksen. Kaikkiin saunoihin voidaan myös toimittaa saunamenumme tarjoiluja sekä juomia.

Saunoihin liittyy yhdessäolemisen vahva tunne. Löylyhuoneen lämpö, peseytyminen, pulahdus virkistävään veteen ja raikas meri-ilma muodostavat hetken, jonka voi vain suomalaisessa rantamaisemassa kokea. Calliola tarjoaa tämän saunaelämyksen ainutkertaisena ja yksityisenä kokemuksena.