Varaus ja peruutusehdot

Varausehdot yksittäisille varauksille Calliola saaristohotelliin

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu, eikä varattavan hintatuotteen ehdoissa muuta mainita. 

Yritysryhmien varaukset (yli 8 henkilöä) myyntipalvelumme kautta calliola@calliola.com tai puh. 020 160 0888.

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Calliola Kokous- ja saaristohotelli käsittelee henkilötietoja ja niihin liitettyjä lisätietoja.

Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24§

1. VARAUS JA VAHVISTUS

Varausta tehdessäsi sinun ilmoitettava nimesi, osoitteesi, saapumis- ja lähtöaikasi sekä maksutapa. Varauksesi on sitova, kun se on vahvistettu suullisesti tai kirjallisesti. Varaus sitoo majoitusliikettä, kun se on vahvistettusuullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse. Majoitusliike voiasettaa varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortillavarauksen sitovuuden edellytykseksi.

2. ASIAKKAAN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Sisäänkirjautuminen: klo 15.00
Uloskirjautuminen: klo 12.00

Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi hotellille (klo 18 jälkeen saapumisesta voidaan veloittaa lisämaksu) Turvallisuussyistä huoneisiin / huoneistoihin / huviloihin  sallitaan vain sisään kirjautuneet vieraat, eikä majoituksenenimmäiskapasiteettia voida ylittää.

3. PERUTUUS JA SAAPUMATTA JÄÄMINEN

Voit peruuttaa varauksen kustannuksitta viimeistään klo 12.00 varausta edeltävänä päivänä. Jos peruutat varauksen tämän jälkeen tai jätät saapumatta, Calliola Saaristohotellilla on oikeus veloittaa varauksen koko summa, mukaan lukien mahdolliset lisäpalvelut luottokortiltasi.

4. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Jos lähdet hotellista pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi hotellille viimeistään klo 14.00 edeltävänä päivänä. Mikäli kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittuhinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

5. MAKSUT

Hyväksymme yleisimmät luotto- / maksukortit sekä käteisen. Varauksen kokonaishinta on maksettava saavuttaessa.

6. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

Noudatamme hyviä tapoja ja hotellien sääntöjä tiloissa ja huviloissa ja huoneissa. Jos asiakas rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan välittömästi poistaa tiloista. Tällöin asiakkaan on maksettava majoituksensa ja tilaamiensa lisäpalveluiden hinta. Asiakas ei voi vaatia hyvitystä jo suoritetuista maksuista.

7. VASTUU ASIAKKAAN OMAISUUDESTA

Hotelli ei ole vastuussa arvoesineidesi vahingoittumisesta tai katoamisesta vierailusi aikana.

8. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakas on vastuussa vahingoista, jotka hän, hänen vieraansa tai lemmikkinsä on aiheuttanut tarkoituksella tai vahingossa huoneissa, huoneistoissa tai huviloissa tai muualla hotellin tiloissa. Tämä koskee myös hotellinhuonekaluja ja muita laitteita, muita hotellin vieraita tai heidän omaisuuttaan. Vastuu aiheutuneista vahingoista määräytyy yleistenvahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

9.  HOTELLIHUONEIDEN TAI HUVILOIDEN VUOKRAUS ALAIKÄISILLE

Majoitusvarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotiaat. Aikuinen, joka tekee varauksen alle 18-vuotiaalle henkilölle, on vastuussa alaikäisestäriippumatta siitä, majoittuuko hän alaikäisen kanssa vai ei.

10. LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan hotelliin lemmikeille varattuihin huviloihin ja huoneistoihin. Lemmikit eivät voi yöpyä Loistossa, Luotsissa, Reimarissa, Poijussa eikä VillaSaaristo sviitissä.  Hotellin yleisiin tiloihin (mm. vastaanotto, ravintolatilat, saunat) lemmikit eivät ole tervetulleita. Lemmikin majoittuminen on 50 € / käynti (max 2 lemmikkiä). Ilmoitathan meille etukäteen sähköpostitse: calliola@calliola.com, jos otat lemmikkisi mukaasi. Vieraana olet vastuussa kaikista vahingoista ja kustannuksista, jotka lemmikkisi voivat aiheuttaa. Lemmikkieläimet eivät saa häiritä muita vieraita.

11. PYSÄKÖINTI

Tarjoamme asiakkaille ilmaisen pysäköinnin.