Calliola Hyvinvointi

Kysy tarjousLue lisää

Calliolan toiminnassa yhdistyvät kauneus, rauhallisuus sekä mielenrauha.

Yhdessä tekeminen, kokeminen ja luottamuksen rakentaminen ovat jokaisen organisaation ja jokaisen työyhteisön kivijalkoja ja menestystekijöitä. Vahva kulttuuri ja innostuneet ihmiset ovat toiminnan ja johtamisen avaintekijöitä.

Calliolan tilaisuuksiin on yhdistettävissä monia hyvinvoinnin palveluita kuten​

  • Työhyvinvointipäivät
  • Mindfulness
  • Jooga
  • Pilates
  • Liikunnalliset ohjelmat
  • Melonta
  • Seikkailupelit
  • Voimaannuttavat metsäretket

Monet yhteistyökumppanimme kuten Valmennuskeskus Public hyödyntävät Calliolan puitteita myös kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluissa.

Idylliset majoitustilat yksilöllisissä huviloissa ja huoneistoissa tarjoavat kiireettömät levähdyshetket. Rantasaunan löylyissä on mukava rentoutua pitkän päivän ja kokousten jälkeen.

Kestävä kehitys sekä luonnon ja saaristolaismaiseman kunnioittaminen ovat Calliolan yrittäjäperheelle tärkeitä arvoja ja näkyvät kaikkina vuodenaikoina. Ne huomioidaan Calliolan toiminnassa päivittäin.

Ravintola Calliola käyttää raaka-aineinaan lähi- ja luomuruokaa kauden parhaista tuotteista pientiloilta ja lähialueen tuottajilta.

Calliola tarjoaa myös alueen pienyrittäjille paikan tuoda omia tuotteitaan ja osaamistaan esille. Yhteisöllisyyttä tuetaan olemalla mukana muun muassa kesäasukkaiden tapahtumissa ja virkistymistilaisuuksissa.

Asiakkaamme toteavat kerta toisensa jälkeen, että Calliola pitää itse nähdä ja kokea.

Lorem Ipsum

Aktiviteetit

Calliolassa ymmärretään hyvän olon ja iloisen mielen vaikutus työhyvinvointiin ja yhdessä oloon. Virkistynyt ja hyvinvoiva ihminen luo hyvinvointia ja innostusta ympärilleen.

Merenrantasaunat

Sauna on tärkeä osa suomalaista kulttuuria. Calliolan neljä merenrantasaunaa oleskelutiloineen ja terasseineen tarjoavat unohtumattomia elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille vieraillemme. Saunatiloissamme on säilytetty vahva yhteys luontoon. Materiaalit sekä värien käyttö korostavat meren läheisyyttä.

Calliolassa on mahdollisuus nauttia myös perinteisestä puusaunasta. Puulämmitteiset saunamme antavat lempeät löylyt luoden aidon saunantuoksun ympärillesi. Toiveet puulämmitteisestä saunasta on hyvä mainita myyntipalvelulle jo varauksen yhteydessä.

Kaikki saunamme sijaitsevat aivan merenrannan tuntumassa ja niistä on uintimahdollisuus. Terasseja yhdistää valaistu rantabulevardi. Saunoille on mahdollista tilata myös ruokatarjoilua. Saunat soveltuvat hyvin myös illanviettotiloiksi.

Kysy lisää 0201 600 888 tai calliola@calliola.com

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä

Valitse palvelut joista olisit kiinnostunut