Perheyrityksen arvomaailma, uusi aika ja ajankohtaiset teemat

Calliolan-omistajat

Perheyrityksen arvot ja osaaminen Calliolan toiminnan vahvuus. Juhlistamme tänä keväänä yrittäjäperheen Maiju ja Kari Kasasen omistaman Calliolan 24-vuotismerkkipäivää. Kokoukset, häät ja perhejuhlat ovat muutoksen keskellä. Samoin uudet palvelumme – merelliset huvilavuokraukset ja hotellimajoitus matkailijoille – ovat osa kotimaan matkailun kasvua Etelä-Suomessa. Tapamme tehdä työtä ja järjestää yhteisiä tilaisuuksia ovat muuttuneet. Jokaisella ihmisellä ja yrityksellä on valtava tarve tavata työtovereita, sukulaisia ja ystäviä. Ihmisen elämään ja jaksamiseen kuuluu aivan keskeisesti yhdessä oleminen ja kokeminen ja läheisyys.

Calliolan toiminnassa turvallisuus on tärkein tekijä. Olemme vieneet käytäntöön toimintamalleja, joilla vieraidemme turvallisuus, turvavälit toisiin ihmisiin ja hygienia varmistetaan kaikissa tilanteissa. Calliola saaristolaishotelli on turvallinen ja antaa mielenrauhaa. Turvallisuuden lisäksi tärkeitä ajankohtaisia teemoja ja arvoja ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys. Yritykset ja yhteisöt ovat siirtymässä aikakauteen, jossa vastuullinen toiminta ja kestävä kehitys kuuluvat jokaiseen päivään ja kaikkeen tekemiseen.

Calliola on merellinen, tasokas, palveleva ja elämyksellinen kokous- ja juhlapaikka. Jokainen vierailu ja vieraamme on meille perheyrittäjille ja henkilökunnallemme kunnia-asia. Toivomme, että korona-aikakaudesta siirrytään nopeasti uuteen normaaliin aikaan. Calliolassa sinusta ja seurueestasi pidetään hyvää huolta kaikkina vuodenaikoina. Calliola ja kaunis Suomalainen saaristolaismiljöö toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi hyvän ruoan ja hyvän palvelun äärelle.