Keittiömestariksi Calliolaan!

Hauki avotulella

Keittiömestariksi Calliolaan! 

Calliola tarjoaa elämyksellisiä ja korkealaatuisia kokous- ja juhlapalveluita meren äärellä Raaseporin Snappertunassa. Calliolan ruoka- ja makumaailma muodostuu vuodenaikojen ja luonnonantimien mukaan. Riista ja sienet tulevat ympäröivistä metsistä, kalat nousevat lähivesiltä ja leivät leivomme raaseporilaisista jauhoista. Bovikin kuuluisa luomulammastila Snappertunassa sekä kotimaisen riistan Viltgården Inkoossa ovat hovitoimittajamme.

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja antoisa työ upeassa ympäristössä? Haluatko päästä hyödyntämään osaamistasi menuiden itsenäisen suunnittelun ja toteutuksen parissa?

KEITTIÖMESTARI
Haemme kunnianhimoista, idearikasta ja lähiruosta kiinnostunutta keittiömestaria vastaamaan itsenäisesti korkeatasoisen keittiömme toiminnasta. Keittiömestarina pääset suunnittelemaan sesongin mukaan vaihtuvat menut hyödyntäen erinomaisia raaka-aineita, jotka tulevat lähialueilta. Tarjoamme mahdollisuuden käyttää luovuutta ja kehittää toimintaa näkemystesi mukaisesti. Vastaat keittiötiimin johtamisesta ja noutopöytäruoan sekä á la carte -annosten suunnittelusta ja valmistamisesta.

Edellytämme, että sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä kokin koulutus. Motivoidut siitä, että saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti ja ottaa vastuun keittiön toiminnasta kokonaisuudessaan. Olet innostunut ideoimaan ja kehittämään toimintaa ja uusia ravintolapalveluja asiakkaillemme jatkuvasti. Johdat tiimiä kannustaen ja luoden mukavaa, onnistumista tukevaa ilmapiiriä. Olet kiinnostunut oman ammattitaitosi kehittämisestä ja haluat tarjota asiakkaille ikimuistoisia makuelämyksiä.

Calliolassa Sinua odottaa innostava ja monipuolinen työ, huippumukavat asiakkaat ja työkaverit sekä reilu ilmapiiri. Calliolassa sinulla on aito mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Mielenkiintoisen ja antoisan työn lisäksi tarjolla on erityisen hienoja vapaa-ajan mahdollisuuksia upean saaristoluonnon äärellä.

Kuulostaako sinun paikalta? Lähetä hakemuksesi ja CV 8.9.2023 mennessä calliola@calliola.com.
Paikka täytetään nopeasti.
Soittele, niin jutellaan tarkemmin!
Maiju Kasanen, Calliola kokous- ja saaristohotelli, puh. 0405512115